keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Kinkku-tonnikalapiirakka


Pohja:
1 dl vehnäjauhoja
1 dl hiivaleipäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 dl vettä
½ dl öljyä

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekaan vesi ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi ja laita vuodeltuun piirakkavuokaan. Paista pohjaa 200 asteessa keskitasolla 5-10 minuuttia.

Täyte:
1 prk tonnikalahiutaleita öljyssä
100 g kinkkua
2 kananmunaa
1 prk Kippari-kermaa
2 dl juustoraastetta
ripaus suolaa, mustapippuria ja valkopippuria

Yhdistä kaikki täytteen ainekset keskenään ja lisää puolivalmiin pohjan päälle. Paista piirakka vielä 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti