keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Suklaa-lakumutakakku



150 g margariiinia
1 levy (200 g) Lontoonrae maitosuklaata
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Pinnalle:
Tomusokeria

Tarjoiluun:
Vaniljakastiketta vaahdotettuna

Sulata margariini kattilassa ja lisää suklaa kuuman margariinin sekaan sulamaan.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää margariini-suklaaseos muna-sokerivaahdoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 24cm) pohja leivinpaperilla ja voitele ja korppujauhota reunat. Kaada taikina vuokaan ja paista 200 asteessa keskitasolla 25 minuuttia. Kakun keskustan kuuluu jäädä vähän raa´aksi. Irrota jäähtynyt kakku vuoasta ja ripottele pinnalle tomusokeria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti