keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Raparperipiirakka

Pakastimesta löytyi vielä edellisvuoden raparperejä, niin täytyi käyttää niitä hiukan pois ennenkuin uudet raparperit kasvavat.





Pohja:
150 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Täyte:
1 prk vaniljarahkaa
n. 2 dl raparperipaloja

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja korppujauhota piirakkavuoka ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
Levitä rahka pohjan päälle ja ripottele raparperit rahkan päälle. Paista 200 asteessa keskitasolla 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti