maanantai 24. kesäkuuta 2013

30-vuotispäiväni kakku



7 munaa
2½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.

Täyte:
1 prk Flora vispiä
200 g appelsiinituorejuustoa
100 g appelsiinikrokanttisuklaata

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto sekä rouhittu suklaa.

Kostutus appelsiinimehulla

Päällinen:
65 g maitosuklaata
65 g appelsiinikrokanttisuklaata
3/4 dl kuohukermaa

Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä. Lämmitä kerma kuumaksi mutta ei kiehuvaksi ja sekoita suklaa sekaan. Kaada kylmän kakun päälle ja levitä tasaiseksi.

Pursotukset:
5 dl Flora vispiä
2 rkl tomusokeria
3tl vaniljasokeria

Koristeet tehty pastavärillä värjätyllä sokerimassalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti