tiistai 5. lokakuuta 2010

Persikka-ananaspiirakka


Pohja:
2 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
100 g margariinia

Vatkaa munat ja sokeria kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä viimeiseksi margariini. Laita taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Päälle:
vajaa 1 prk persikanpaloja
1 prk ananasmurskaa

Muruseos:
50 g voisulaa
1 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria

Laita taikinan päälle persikanpalat sekä ananasmurska. Sekoita muruseoksen ainekset keskenään ja laita piirakkavuokaan päällimmäiseksi.

Paista 200 asteessa keskitasolla 25-30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti