tiistai 18. tammikuuta 2011

Mariannepalat


Pohja:
3 kananmunaa
3 dl sokeria
4 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
150 g sulatettua margariinia
1 ½ dl maitoa
75 g Marianne-crushia

Kuorrute:
30 g voita
5 rkl kahvia
300 g tomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta
75 g Marianne-crushia

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lopuksi margariinisula, maito ja Mariannemurska. Levitä taikina tasaiseksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Sekoita kuorrutteen ainekset kattilassa tasaiseksi seokseksi. Levitä lämpöisen pohjan päälle ja ripottele pinnalle esim. mansikan makuisia rakeita tai nonparelleja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti