tiistai 18. tammikuuta 2011
Mariannepalat
Pohja:
3 kananmunaa
3 dl sokeria
4 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
150 g sulatettua margariinia
1 ½ dl maitoa
75 g Marianne-crushia
Kuorrute:
30 g voita
5 rkl kahvia
300 g tomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta
75 g Marianne-crushia
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lopuksi margariinisula, maito ja Mariannemurska. Levitä taikina tasaiseksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.
Sekoita kuorrutteen ainekset kattilassa tasaiseksi seokseksi. Levitä lämpöisen pohjan päälle ja ripottele pinnalle esim. mansikan makuisia rakeita tai nonparelleja.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti