lauantai 14. tammikuuta 2012

Mansikkakakku

 
 
Kakkupohja:
7 kananmunaa
2½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää varovasti keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Paista kakkua 175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.

Täyte:
n. 2 dl mansikkahilloa
1 prk Flora vispiä
tomusokeria
vaniljasokeria

Vaahdota kerma vaahdoksi ja mausta se tomusokerilla ja vaniljasokerilla.

Kostutus vaniljamaidolla ( 2 dl maitoa + 1 tl vaniljasokeria)

Päällinen:
500 g pakastemansikoita
4 dl Flora vispiä (tomusokeria+vaniljasokeria)
hyytelösokerista tehty kiille pakkauksen ohjeen mukaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti