keskiviikko 8. helmikuuta 2012
Mustikka-rahkapiirakka
Pohja:
100 g voita sulatettuna
3/4 dl sokeria
1 muna
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa kierrevatkaimella kaikki ainekset sekaisin. Laita taikina muutamaksi minuutiksi jääkaappiin. Painele taikina jauhoja apuna käyttäen voidellun ja korppujauhotetun piirasvuoan (halkaisija 26 cm)pohjalle ja reunoille.
Täyte:
1 prk maitorahkaa
1 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1 dl kermaa tai maitoa
200 g mustikoita
Sekoita kaikki muut ainekset paitsi mustikat sekaisin. Laita mustikat vuokaan taikinan päälle ja kaada rahkaseos mustikoiden päälle. Paista 200 asteessa keskitasolla 40 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti