lauantai 6. huhtikuuta 2013
Traktorikakku
Ensimmäistä kertaa tein kakkupohjan gluteenittomista jauhoista. Pelkäsin, että miten mahtaa kakkupohja onnistua mutta siitähän tuli todella kuohkea.
Pohja:
4 munaa
2 dl sokeria
1 dl gluteenittomia jauhoja
1 dl perunajauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuoheaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja jauhoita kakkuvuoka (halkaisija 24cm). Vuoan jauhoittaminen siis gluteenittomilla jauhoilla. Paista kakkua uunin alatasolla 175 asteessa n. 35 minuuttia.
Kostutus appelsiinimehulla
Täyte1:
1 prk Flora vispiä
200 g appelsiinituorejuustoa
Täyte2:
1 prk Flora vispiä
1 prk vaniljarahkaa
Kuva muotoiltu sokerimassasta joka värjätty pastaväreillä.
Pursotukset:
4 dl Flora vispiä
2 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
sinistä pastaväriä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti