lauantai 6. huhtikuuta 2013

Traktorikakku



Ensimmäistä kertaa tein kakkupohjan gluteenittomista jauhoista. Pelkäsin, että miten mahtaa kakkupohja onnistua mutta siitähän tuli todella kuohkea.

Pohja:
4 munaa
2 dl sokeria
1 dl gluteenittomia jauhoja
1 dl perunajauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuoheaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja jauhoita kakkuvuoka (halkaisija 24cm). Vuoan jauhoittaminen siis gluteenittomilla jauhoilla. Paista kakkua uunin alatasolla 175 asteessa n. 35 minuuttia.

Kostutus appelsiinimehulla

Täyte1:
1 prk Flora vispiä
200 g appelsiinituorejuustoa

Täyte2:
1 prk Flora vispiä
1 prk vaniljarahkaa

Kuva muotoiltu sokerimassasta joka värjätty pastaväreillä.

Pursotukset:
4 dl Flora vispiä
2 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
sinistä pastaväriä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti