lauantai 31. elokuuta 2013

Kinuskikakku mustikka-ja vadelmarahkatäytteellä



12 munaa
4 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 dl perunajauhoja
4 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet varovasti sekoittaen. Voitele ja korppujauhota iso uunivuoka (n.35cmx26cm). Kaada taikina vuokaan ja
paista 175 asteessa alatasolla n. 35-40 minuuttia
Täyte:
7,5 dl Flora Vispiä
3 prk maitorahkaa
300g vadelmia
300g mustikoita
n. 1 dl sokeria
2 rkl vaniljasokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää maitorahka ja sokerit. Jaa vaahto kahteen osaan. Vatkaa toiseen mustikat ja toiseen vadelmat.

Kostutus mustikka-vadelmamehulla

Kinuskipäällinen:
4 dl kuohukermaa
4 dl fariinisokeria

Laita kattilaan ja anna kiehua kunnes seos paksuuntuu.

Pursotukset:
7,5dl Flora Vispiä
sokeria
vaniljasokeria
punaista karamelliväriä

Koristeet tehty sokerimassasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti