sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Siirappi-inkivääripikkuleivät n. 36kpl


125 g voita
2 ½ dl fariinisokeria
½ dl tummaa siirappia
1 muna
5 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ tl ruokasoodaa
1 ½ tl jauhettua inkivääriä
½ tl kanelia

Koristtelu:
½ dl sokeria

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää siirappi ja muna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Laita taikina noin tunniksi jääkaappiin.
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Muotoile taikinasta pyöreitä palloja (halkaisija n.2cm) ja pyörittele ne sokerissa. Paista pikkuleipiä keskitasolla 10-12 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti