maanantai 6. huhtikuuta 2015
Spiderman-kakku
Kakku on gluteeniton.
4 munaa
2 dl sokeria
1 dl gluteenittomia jauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää siivilän läpi keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja jauhota kakkuvuoka (halkaisija 24cm) gluteenittomilla jauhoilla. Paista 175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.
Täyte:
4 dl Flora vispiä
1½ dl mansikkahilloa
200 g vaniljatuorejuustoa
Vatkaa kerma vaahdoksi ja jaa se kahteen osaan. Sekoita toiseen osaan mansikkahillo ja toiseen vaniljatuorejuusto.
Kostutus vaniljamaidolla (2 dl maitoa + 2 tl vaniljasokeria)
Kuva tehty sokerimassasta.
Pursotukset:
4 dl Flora Vispiä
2 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
sinistä pastaväriä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti