maanantai 6. huhtikuuta 2015

Spiderman-kakku




Kakku on gluteeniton.

4 munaa
2 dl sokeria
1 dl gluteenittomia jauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää siivilän läpi keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja jauhota kakkuvuoka (halkaisija 24cm) gluteenittomilla jauhoilla. Paista 175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.

Täyte:
4 dl Flora vispiä
1½ dl mansikkahilloa
200 g vaniljatuorejuustoa


Vatkaa kerma vaahdoksi ja jaa se kahteen osaan. Sekoita toiseen osaan mansikkahillo ja toiseen vaniljatuorejuusto.

Kostutus vaniljamaidolla (2 dl maitoa + 2 tl vaniljasokeria)

Kuva tehty sokerimassasta.

Pursotukset:
4 dl Flora Vispiä
2 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
sinistä pastaväriä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti