sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Real Madrid-kakku



Kakku on gluteeniton.

6 munaa
2 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, noin 6 minuutin ajan. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi hyvin sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja gluteenittomilla jauhoilla jauhotettuun vuokaan (halkaisija 24cm). Paista 175 asteessa alatasolla n.35 minuutin ajan.

Kostutus:
n. 2 maitoa + 2 tl vaniljasokeria

5 dl Flora vispiä
1 ps Marianne-crushia
mansikoita palasina

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää Marianne-crush. Laita kostutetun kakun väliin ensin puolet vaahdosta ja laita mansikan palasia siihen päälle. Toista toisessa välissä.

5 dl Flora vispiä
3 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Päällinen tehty sitruunan makuisesta sokerimassasta johon maalattu pastaväreillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti