sunnuntai 11. syyskuuta 2016
Real Madrid-kakku
Kakku on gluteeniton.
6 munaa
2 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, noin 6 minuutin ajan. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi hyvin sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja gluteenittomilla jauhoilla jauhotettuun vuokaan (halkaisija 24cm). Paista 175 asteessa alatasolla n.35 minuutin ajan.
Kostutus:
n. 2 maitoa + 2 tl vaniljasokeria
5 dl Flora vispiä
1 ps Marianne-crushia
mansikoita palasina
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää Marianne-crush. Laita kostutetun kakun väliin ensin puolet vaahdosta ja laita mansikan palasia siihen päälle. Toista toisessa välissä.
5 dl Flora vispiä
3 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
Päällinen tehty sitruunan makuisesta sokerimassasta johon maalattu pastaväreillä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti