keskiviikko 25. elokuuta 2010

Kanttarellipiirakka

Itse en ole sieni-ihmisiä mutta tulipa tehtyä ukolle tämmöinen. Sanoi sen olevan hyvää joten kai se on uskottava. Hyvältä se ainakin näytti.


Pohja:
100 g rasvaa
2 dl jauhoja
1/4 tl suolaa
3 rkl vettä
1/2 dl juustoraastetta

Paista pohjaa 225 asteessa noin 10-15 min.

Täyte:
n. 1-1,5 l kanttarellejä
1,5 dl kermaa
2 munaa
1 sipuli
suolaa
valkopippuria
oreganoa

Paista sipulit ja sienet ja lisää ne pohjan päälle. Sekoita kerma, munat ja mausteet ja kaada ne vuokaan.
Paista 200 asteessa vielä noin 20-25 minuuttia kunnes piirakka on saanut kauniin ruskean värin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti