20 hengelle
16 moniviljapaahtoleipäviipaletta
16 vehnäpaahtoleipäviipaletta
Täyte:
300 g kalkkunaleikettä
1 ruukku basilikaa
3/4 dl ruohosipulisilppua
1 tlk ananasmurskaa1 ½ dl kurkkusalaattia
1 rkl sinappia
200 g valkosipulituorejuustoa
200 g yrtti-pippurituorejuustoa
100 g maitorahkaa
Kostutus kasvisliemellä
Kuorrutus:
4 dl vispikermaa
3/4 dl majoneesia
ripaus suolaa ja valkopippuria
Koristelut:
2 tomaattia
150 g kalkkunaleikettä
vihreitä viinirypäleitä
persiljaa
Leikkaa leivistä reunat pois.
Pilko kalkkunaleike pieniksi kuutioiksi. Silppua basilika ja ruohosipuli. Valuta ananasmurska huolellisesti. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Asettele kahdeksan leipäviipaletta tarjottimelle ja kostuta. Laita päälle 1/3 täytteestä. Jatka näin, kunnes kakussa on neljä leipäkerrosta ja kolme täytekerrosta. Kostuta myös kakun päällinen.
Suojaa kakku kelmulla ja anna vetäytyä yön yli.
Kuorruta ja koristele seuraavana päivänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti