tiistai 26. lokakuuta 2010

Marianne-mansikkakääretorttu

Tällä ohjeella tulee todella muhkea kääretorttu. Itse jätin tällä kertaa nuo mansikat pois mutta ohjeeseen ne kyllä kuuluu joten laitoin ohjeen alkuperäisessä muodossa.



4 munaa
1 ½ dl sokeria
½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munavaahdon sekaan. Levitä taikina pellille ja paista 225 asteessa keskitasolla n. 6 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidun leivinpaperin päälle.

Täyte:
2 dl vispikermaa
1 tlk maitorahkaa
1 ps Marianne crush-karamellirouhetta
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
½ ps (á 500g) mansikoita

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää loput aineet ja sekoita sekaisin. Levitä seos jäähtyneen kääretorttulevyn päälle. Puolita kohmeiset mansikat ja lisää ne rahkatäytteen päälle. Kääri levy rullalle ja anna mehevöityä jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti