Kakkupohja:
7 kananmunaa
2½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Hedelmätäyte:
1 prk persikanpuolikkaita (á 480g ilman nestettä)
1 prk mandariinilohkoja (á 175g ilman nestettä)
4 dl vispikermaa
200g sitruunatuorejuustoa
1 dl vaniljakreemijauhetta
Valuta hedelmät ja soseuta. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen tuorejuusto, soseutetut hedelmät sekä vaniljakreemijauhe.
Kostutuksessa käytetty hedelmien valutetut nesteet.
Suklaakinuskipäällinen:
2 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
50 g taloussuklaata
1 tl vaniljasokeria
1 tl voita
Laita katttilaan kerma ja sokerit. Keitä 10 minuuttia ja lisää suklaa, vaniljasokeri ja voi. Levitä nopeasti kakun päälle, sillä se jähmettyy todella nopeasti.
Muumipapan kuva maalattu pastaväreillä marsipaanin päälle. Kukat myös marsipaania, jossa keskellä mansikanmakuisia rakeita. Pursotuksen Flora vispiä, josta osa värjätty.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti