keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Kinderpiirakka

Alkuperäinen ohje löytyy Älä tule paha kakku- blogista Ihana suklaapiirakka nimellä ja joku toinen oli antanut nimeksi Kinderpiirakka, mielestäni muistuttikin Kindersuklaata joten pidin sen nimen sen takia. Tämä piirakka oli HIUKAN makeaa mutta silti niin hyvää. Ohjetta lukiessani kammoksuin sokerin ja rasvan määrää mutta pakkohan tätä oli kokeilla.



Pohja:
6 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
6 rkl tummaa kaakaojauhetta
3 dl kuumaa vettä
300 g sulatettua margariinia
4 munaa

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää niiden sekaan kuuma vesi, margariini ja rikki sekoitetut munat. Sekoita tasaiseksi ja levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 175 astessa n. 30 minuuttia. Anna jäähtyä.

Voikreemikuorrutus:
150 g margariinia
300 g tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
2 munan keltuaista

Sekoita pehmeän margariinin sekaan sokerit ja keltuaiset. Levitä jäähtyneet pohjan päälle.

Päälle:
1 levy fazerin sinistä suklaata

Sulata suklaa ja levitä voikreemin päälle. Koristeraidoituksen voi tehdä halutessaan valkoisella tai tummalla suklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti