Ohje on suoraan poimittu Seitsemän sortin leivonnaiset-kirjasta.
125 g voita
1 ½ dl sokeria
1 kananmuna
2 tl vaniljasokeria
4 dl perunajauhoja
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin sekoittaen. Lisää siivilän läpi vaniljasokeri ja perunajauhot. Tee taikinasta pellille leivinpaperin päälle pieniä palloja ja sitten litistä ne haarukalla littanoiksi. Paista 225 asteessa n. 10-15 minuuttia
Öööö.........kiwa ohje ♥
VastaaPoistaUulalaaa☺ ihania ☻
VastaaPoistanam nam:)
VastaaPoistaparhaita;)
VastaaPoistaHei, kiitos ohjeestasi. Nämä ovat yksiä parhaimmista pikkuleivistä, mitä olen syönyt ja itse tehnyt. Näistä tuli mieleeni lapsuusmuistoja, joista kirjoitin omassa blogissani, Mariian Keittiössä.
VastaaPoistaAikas nameja ovat :)! Lisäsin tilkan konjamiinia ja aah mitkä ihanuudet pellillä ovatkaan ! Kiitos ihanasta reseptistä, nyt saa kerrankin hyvät gluteenittoman päppöset heille :))
VastaaPoista