keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Lillin suussa sulavat pikkuleivät n. 50 kpl

Ohje on suoraan poimittu Seitsemän sortin leivonnaiset-kirjasta.



125 g voita
1 ½ dl sokeria
1 kananmuna
2 tl vaniljasokeria
4 dl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin sekoittaen. Lisää siivilän läpi vaniljasokeri ja perunajauhot. Tee taikinasta pellille leivinpaperin päälle pieniä palloja ja sitten litistä ne haarukalla littanoiksi. Paista 225 asteessa n. 10-15 minuuttia

7 kommenttia:

  1. Öööö.........kiwa ohje ♥

    VastaaPoista
  2. Uulalaaa☺ ihania ☻

    VastaaPoista
  3. Hei, kiitos ohjeestasi. Nämä ovat yksiä parhaimmista pikkuleivistä, mitä olen syönyt ja itse tehnyt. Näistä tuli mieleeni lapsuusmuistoja, joista kirjoitin omassa blogissani, Mariian Keittiössä.

    VastaaPoista
  4. Aikas nameja ovat :)! Lisäsin tilkan konjamiinia ja aah mitkä ihanuudet pellillä ovatkaan ! Kiitos ihanasta reseptistä, nyt saa kerrankin hyvät gluteenittoman päppöset heille :))

    VastaaPoista
  5. Tämä ohje on huikea ! Halpa ja gluteeniton! Käytän juustokakun pohjana ja erilaisissa piirakoissa💪

    VastaaPoista