torstai 17. helmikuuta 2011

Kääretorttu mustikkarahkalla


Pohja:
4 munaa
1 dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
3/4 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja nostele varovaisesti munavaahdon sekaan. Laita taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 225 asteessa 7-10 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.

Täyte:
1 dl kermaa
1 prk maitorahkaa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 pss (200g) pakastemustikoita

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää maitorahka, sokerit ja kohmeiset mustikat ja vatkaa ainekset sekaisin. Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti