lauantai 7. heinäkuuta 2012

Ballerina Hello Kitty



7 kananmunaa
2½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää varovasti keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka ja paista 175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.
Kostutus: Juissi sekamehua

Vadelma-ja mansikkamousse:
2 prk Flora vispiä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

5 liivatelehteä
400 g mansikoita
400 g vadelmia

Soseuta mansikat ja vadelmat. Puserra vadelmasose siivilän läpi niin saat siemenet pois. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan 5 mínuutiksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto. Vatkaa toisessa astiassa munat ja sokerit vaahdoksi. Yhdistä lopuksi vaahdot keskenään. Jaa vaahto kahteen osaan, puolet mansikoiden sekaan ja puolet vadelmien. Lämmitä ½ dl vettä kuumaksi ja sulata liivatteet siihen. Valuta varovasti liivatenestettä vadelma ja mansikkavaahdon sekaan.

Kuva maalattu pastaväreillä sokerimassalle.

Pursotukset värjättyä Flora vispiä ( 5 dl) joka maustettu tomusokerilla ja vaniljasokerilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti