3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää varovasti keskenään
sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka ja paista 175
asteessa alatasolla 40 minuuttia.
Kostutus: Juissi sekamehua
Vadelma-ja mansikkamousse:
Vadelma-ja mansikkamousse:
2 prk Flora vispiä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
5 liivatelehteä
400 g mansikoita
400 g vadelmia
Soseuta mansikat ja vadelmat. Puserra vadelmasose siivilän läpi niin saat siemenet pois. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan 5 mínuutiksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto. Vatkaa toisessa astiassa munat ja sokerit vaahdoksi. Yhdistä lopuksi vaahdot keskenään. Jaa vaahto kahteen osaan, puolet mansikoiden sekaan ja puolet vadelmien. Lämmitä ½ dl vettä kuumaksi ja sulata liivatteet siihen. Valuta varovasti liivatenestettä vadelma ja mansikkavaahdon sekaan.
Kuva maalattu pastaväreillä sokerimassalle.
Pursotukset värjättyä Flora vispiä ( 5 dl) joka maustettu tomusokerilla ja vaniljasokerilla.
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
5 liivatelehteä
400 g mansikoita
400 g vadelmia
Soseuta mansikat ja vadelmat. Puserra vadelmasose siivilän läpi niin saat siemenet pois. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan 5 mínuutiksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto. Vatkaa toisessa astiassa munat ja sokerit vaahdoksi. Yhdistä lopuksi vaahdot keskenään. Jaa vaahto kahteen osaan, puolet mansikoiden sekaan ja puolet vadelmien. Lämmitä ½ dl vettä kuumaksi ja sulata liivatteet siihen. Valuta varovasti liivatenestettä vadelma ja mansikkavaahdon sekaan.
Kuva maalattu pastaväreillä sokerimassalle.
Pursotukset värjättyä Flora vispiä ( 5 dl) joka maustettu tomusokerilla ja vaniljasokerilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti