keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Valio Onni-tuotteet

Toimin Buzzadorina ja nyt pääsin mukaan Valio Onni-kampanjaan, jossa 1-vuotias poikani pääsi maistelemaan erimakuisia vellejä ja puuroja.
Puurojen makuvaihtoehtoja: viljaisa puolukka, neljän viljan, vadelma-kaura, vadelma-mustikka ja omena-kaura.
Vellien makuina löytyy kaura, maissi, neljän viljan, peruna-porkkana ja riisi.

Käyttövalmiina tuotteina Valio Onni® lastenruoat ovat turvallisia ja helppoja aamu-, väli- ja iltapaloja, joissa on huomioitu pikkulasten ravitsemukselliset erityistarpeet

Valio Onni® puurot ja vellit on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta, yhteistyössä lastenlääkäreiden kanssa. Kaikki puurot ja vellit ovat käyttövalmiita ja soveltuvat lapsen ruokavalioon 4-8 kk iästä alkaen. Tuotteiden maitopohja vastaa koostumukseltaan äidinmaidonkorviketta. Kaikki puurot ja osa velleistä ovat lisäaineettomia eikä niihin ole lisätty suolaa tai säilöntä- ja väriaineita. Valio Onni® tuotteissa ei ole käytetty lainkaan sakkaroosia. Valio Onni® velleihin makeus tulee maidon laktoosista. Maitopohjaisiin Valio Onni® puuroihin ei ole lisätty lainkaan sokeria, ja maidottomat puurotkin ovat vain miedosti hedelmäsokerilla makeutettuja. Lisätietoja tuotteista löytyy osoitteessa: http://www.valio.fi/onni/ .

Oli todella mukava päästä mukaan tähän kampanjaan ja päästä kokeilemaan kaikki makuja. Olen aikaisemminkin ostanut noita puuroja ja olen ollut niihin tyytyväinen.
Neljän viljan puuro oli koostumukseltaan todella löysää, purkin avattuani tarkistin purkin kyljestä, että oliko kyseessä todellakin puuro eikä velli.  Hyvin näytti pojalleni jokatapauksessa maistuvan.
Kaikki muut maut olivat koostumukseltaan normaaleita ja hyvälle maistui.

Velleihin olin kaikkiin todella tyytyväinen, hyvin näytti kaikki maut pojalleni maistuvan.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti