maanantai 24. kesäkuuta 2013
30-vuotispäiväni kakku
7 munaa
2½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.
Täyte:
1 prk Flora vispiä
200 g appelsiinituorejuustoa
100 g appelsiinikrokanttisuklaata
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto sekä rouhittu suklaa.
Kostutus appelsiinimehulla
Päällinen:
65 g maitosuklaata
65 g appelsiinikrokanttisuklaata
3/4 dl kuohukermaa
Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä. Lämmitä kerma kuumaksi mutta ei kiehuvaksi ja sekoita suklaa sekaan. Kaada kylmän kakun päälle ja levitä tasaiseksi.
Pursotukset:
5 dl Flora vispiä
2 rkl tomusokeria
3tl vaniljasokeria
Koristeet tehty pastavärillä värjätyllä sokerimassalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti