maanantai 24. kesäkuuta 2013
Mansikka-vaniljakakku
7 munaa
2½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.
Täyte1:
2 dl Flora vispiä
2 dl soseutettua mansikkahilloa
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita mansikkahillo sekaan.
Täyte2:
2 dl Flora vispiä
1 prk vaniljarahkaa
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljarahka.
Kostutus mansikkamehulla.
Päällinen:
mansikoita
1 dl mansikkamehua
1 tl liivatejauhetta
Laita kakun päälle jäiset mansikat. Lämmitä mehu kuumaksi ja sekoita liivatejauhe sekaan. Sivele esim. pullasudilla liivatetta mansikoiden päälle kiiltoa antamaan.
Pursotukset:
5 dl Flora vispiä
2 rkl tomusokeria
3 tl vaniljasokeria
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti