maanantai 24. kesäkuuta 2013

Mansikka-vaniljakakku



7 munaa
2½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.

Täyte1:
2 dl Flora vispiä
2 dl soseutettua mansikkahilloa

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita mansikkahillo sekaan.

Täyte2:
2 dl Flora vispiä
1 prk vaniljarahkaa

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljarahka.

Kostutus mansikkamehulla.

Päällinen:
mansikoita
1 dl mansikkamehua
1 tl liivatejauhetta

Laita kakun päälle jäiset mansikat. Lämmitä mehu kuumaksi ja sekoita liivatejauhe sekaan. Sivele esim. pullasudilla liivatetta mansikoiden päälle kiiltoa antamaan.

Pursotukset:
5 dl Flora vispiä
2 rkl tomusokeria
3 tl vaniljasokeria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti