lauantai 15. helmikuuta 2014

Suklaaunelmakääretorttu



4 munaa
1 dl sokeria
½ dl perunajauhoja
½ dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista keskitasolla 225 asteessa 8-10 minuuttia. Kumoa sokeroidun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.

Täyte:
2 dl appelsiinimarmeladia
2 ½ dl Flora vispiä
100 g appelsiinituorejuustoa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl sitruunamehua
100 g talousuklaata

Levitä marmeladi jäähtyneen pohjan päälle. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen tuorejuusto, sokerit ja sitruunamehu. Levitä marmeladin päälle. Leikkaa suklaa pieniksi murusiksi ja ripottele vaahdon päälle. Kääri rullalle. Laita jääkaappiin maustumaan.

Koristelu:
1½ dl Flora vispiä
2 tl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
suklaasydämiä

Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokereilla. Pursota kääretortun päälle ja koristele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti