maanantai 9. helmikuuta 2015

Angry Birds-kakku



7 munaa
2 ½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisija 26cm) ja paista 175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.

Kostutus vaniljamaidolla (3 dl maitoa + 3 tl vaniljasokeria)

Täyte:
n. 300 g Lemon curdia

1 prk Flora vispiä
1 ps Tutti frutti-crushia

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää Tutti frutti-crush. Levitä ensin kostutetulle pohjalle ohut kerros Lemon curdia ja sitten puolet tutti frutti-vaahdosta, toista sama toisessa välissä.

Pursotukset:
4 dl Flora vispiä
2 rkl tomusokeria
3 tl vaniljasokeria
sinistä pastaväriä

Kuvat tehty sokerimassasta, joka osittain värjätty pastaväreillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti