maanantai 9. helmikuuta 2015

Gluteeniton näkkileipä



Tämä näkkäriresepti löytyi blogista Gluteeniton muumimamma .

2 dl maissijauhoja
3/4 auringonkukansiemeniä
½ dl pellavansiemeniä
½ dl seesaminsiemeniä
½ dl kurpitsansiemeniä
2½ dl kiehuvaa vettä
½ dl öljyä
sormisuolaa

Laita uuni 170 asteeseen. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa. Kaada kiehuva vesi ja öljy kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.  Kaada massa leivinpaperoidulle pellille. Laita käsi muovipussiin ja tasoita taikina mahdollisimman ohueksi, koko pellin kokoiseksi. Sirottele päälle sormisuolaa. Paista uunissa noin tunnin ajan. Anna jäähtyä ja paloittele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti