tiistai 10. helmikuuta 2015

Mansikkakakku



Kakkupohja:
7 kananmunaa
2½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää varovasti keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (halkaisija 26cm). Paista kakkua 175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.
Kostutus:
2-3 dl mansikkamehua

Täyte:
2½ dl mansikkahilloa
3 dl Flora vispiä

Vaahdota kerma vaahdoksi ja lisää sekaan mansikkahillo ja sekoita kunnolla sekaisin.

Päällinen:
n.300 g pakastemansikoita
4 dl Flora vispiä (tomusokeria+vaniljasokeria)
hyytelösokerista tehty kiille pakkauksen ohjeen mukaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti