maanantai 9. helmikuuta 2015
Runebergintorttu 12 kpl
200g voita
2 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
100g mantelia hienoksi hakattuna
2 dl korppujauhoja
2 dl kuohukermaa
Kostutukseen:
punssia+sokerivettä
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet vuorotellen kerman kanssa. Laita taikina voideltuihin muffinssipellin koloihin. Paista 225 asteessa keskitasolla 12-15 minuuttia. Anna jäähtyä ja kumoa muffinssit.
Kostuta punssisokerivedellä, 1-2rkl/torttu.
Päälle:
vadelmahilloa
tomusokeria
tilkka vettä tai sitruunamehua
Sekoita tomusokerista ja pienestä tilkasta vettä paksu "tahna". Laita kumotun tortun päälle nokare hilloa ja pursota kuorrutusta hillon ympärille.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti