7 munaa
2½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, noin 7 minuutin ajan. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.
Täyte:
n. 300 g appelsiinimarmeladia
4 dl Flora vispiä
200 g appelsiinituorejuustoa
2 rkl sokeria
Kostutukseen appelsiinituoremehua
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto ja sokeri.
Levitä kostutetun pohjan päälle ensin kerros appelsiinimarmeladia ja sitten appelsiinikermaa. Toista sama toisessa välissä.
Pursotukset:
5 dl Flora vispiä
2 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
Kuva maalattu pastaväreillä sokerimassalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti