sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Jeremy 3 v.





7 munaa
2½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, noin 7 minuutin ajan. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.

Täyte:
n. 300 g appelsiinimarmeladia
4 dl Flora vispiä
200 g appelsiinituorejuustoa
2 rkl sokeria

Kostutukseen appelsiinituoremehua

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto ja sokeri.
Levitä kostutetun pohjan päälle ensin kerros appelsiinimarmeladia ja sitten appelsiinikermaa. Toista sama toisessa välissä.

Pursotukset:
5 dl Flora vispiä
2 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria

Kuva maalattu pastaväreillä sokerimassalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti