sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Hautajaiskakkuja



Pohja:
7 munaa
2½ dl sokeria
2½ dl gluteenittomia jauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Kakku 1
3 dl Flora vispiä
3 dl vadelmahilloa

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää hillo sekaan.

Kostutus:
n. 2-3dl vadelmamehua

Kakku 2

3 dl Flora vispiä
1 ps Marianne-crushia
mansikoita palasina

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää Marianne-crush. Laita kostutetun kakun väliin ensin puolet vaahdosta ja laita mansikan palasia siihen päälle. Toista toisessa välissä.

Kostutus:
n. 2-3 dl mansikkamehua

Päällinen yhteen kakkuun:
2 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
nokare voita

Keitä kattilassa niin kauan että selvästi sakenee, noin 5 minuuttia. Lisää nokare voita kiiltoa antamaan.

Pursotukset yhteen kakkuun:
5 dl Flora vispiä
3 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria

Koristeet tehty sokerimassasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti