sunnuntai 10. tammikuuta 2016
Hautajaiskakkuja
Pohja:
7 munaa
2½ dl sokeria
2½ dl gluteenittomia jauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
Kakku 1
3 dl Flora vispiä
3 dl vadelmahilloa
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää hillo sekaan.
Kostutus:
n. 2-3dl vadelmamehua
Kakku 2
3 dl Flora vispiä
1 ps Marianne-crushia
mansikoita palasina
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää Marianne-crush. Laita kostutetun kakun väliin ensin puolet vaahdosta ja laita mansikan palasia siihen päälle. Toista toisessa välissä.
Kostutus:
n. 2-3 dl mansikkamehua
Päällinen yhteen kakkuun:
2 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
nokare voita
Keitä kattilassa niin kauan että selvästi sakenee, noin 5 minuuttia. Lisää nokare voita kiiltoa antamaan.
Pursotukset yhteen kakkuun:
5 dl Flora vispiä
3 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
Koristeet tehty sokerimassasta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti