Kakku on gluteeniton.
6 munaa
2 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, noin 6 minuutin ajan. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi hyvin sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja gluteenittomilla jauhoilla jauhotettuun vuokaan (halkaisija 26cm). Paista 175 asteessa alatasolla 35 minuutin ajan.
Kostutus:
n. 2 dl spritea
Täytteet:
2 dl Flora vispiä
200g maitorahkaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
n. 2 dl mustikoita
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää maitorahka ja sokerit. Lisää viimeiseksi mustikat ja vatkaa kaikki kunnolla sekaisin.
2 dl Flora vispiä
200g sitruunatuorejuustoa
n. 1-2 rkl sitruunamehua
2 rkl sokeria
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää muut ainekset.
Pursotukset:
6 dl Flora vispiä
2 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
punaista elintarvikeväriä
Koristeet tehty sokerimassasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti