lauantai 20. lokakuuta 2012

Vadelmaiset suklaaruudut 20 palaa

Tässä yksi hyvä ohje suklaan ystäville, jossa suklaapohja jää hiukan kosteaksi.



Suklaataikina:
300 g tummaa suklaata
200 g voita
2 dl sokeria
4 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria

Tuorejuustotaikina:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 muna
1 rkl vehnäjauhoja
200 g vadelmia

Sulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sulatettu suklaa-voi hiljaa kaataen munavaahdon sekaan ja viimeiseksi vehnäjauhot ja vaniljasokeri. Vatkaa taikina tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun uunivuokaan ( 20x30cm). Valmista tuorejuustotaikina.
Sekoita kaikki ainekset vadelmia lukuunottamatta keskenään kulhossa. Kaada suklaataikinan päälle ja levitä tasaiseksi. Painele vadelmat tasaisesti taikinan päälle. Paista 175 asteessa keskitasolla 25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti