sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Angry Birds-kakku


Gluteeniton pohja:
4 munaa
2 dl sokeria
1 dl gluteenittomia jauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää siivilän läpi keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja jauhota kakkuvuoka (halkaisija 24cm) gluteenittomilla jauhoilla. Paista 175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.

Täyte1:
2 dl Flora vispiä
2 dl soseutettua mansikkahilloa

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita mansikkahillo sekaan.

Täyte2:
2 dl Flora vispiä
1 prk vaniljarahkaa

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljarahka.

Kostutus mansikkamehulla.
Päällinen tehty sokerimassasta

Pursotukset:
4 dl Flora Vispiä
2 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
sinistä pastaväriä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti