sunnuntai 30. kesäkuuta 2013
Angry Birds-kakku
Gluteeniton pohja:
4 munaa
2 dl sokeria
1 dl gluteenittomia jauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää siivilän läpi keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja jauhota kakkuvuoka (halkaisija 24cm) gluteenittomilla jauhoilla. Paista 175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.
Täyte1:
2 dl Flora vispiä
2 dl soseutettua mansikkahilloa
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita mansikkahillo sekaan.
Täyte2:
2 dl Flora vispiä
1 prk vaniljarahkaa
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljarahka.
Kostutus mansikkamehulla.
Päällinen tehty sokerimassasta
Pursotukset:
4 dl Flora Vispiä
2 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
sinistä pastaväriä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti