maanantai 8. heinäkuuta 2013
Rippikakku
Pohja:
6 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää varovasti siivilän läpi keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista kakkua 175 asteessa alatasolla n. 35 minuuttia.
Mustikkatäyte:
2 ½ dl mansikkakermaa
2 ½ dl mustikoita
2 rkl vaniljakreemijauhetta
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää mustikat sekä vaniljakreemijauhe.
Kostutus: Sprite
Sitruunatäyte:
2 dl Flora vispiä
200 g sitruunatuorejuustoa
2 rkl sitruunamehua
2 rkl sokeria
Vatkaa kerma vaadoksi ja lisää muut ainekset.
Päällinen tehty sokerimassasta.
Pursotukset:
5 dl Flora vispiä
2 rkl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria
punaista karamelliväriä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti