maanantai 8. heinäkuuta 2013

Rippikakku



Pohja:
6 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää varovasti siivilän läpi  keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista kakkua 175 asteessa alatasolla n. 35 minuuttia.

Mustikkatäyte:
2 ½ dl mansikkakermaa
2 ½ dl mustikoita
2 rkl vaniljakreemijauhetta

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää mustikat sekä vaniljakreemijauhe.

Kostutus: Sprite

Sitruunatäyte:
2 dl Flora vispiä
200 g sitruunatuorejuustoa
2 rkl sitruunamehua
2 rkl sokeria

Vatkaa kerma vaadoksi ja lisää muut ainekset.

Päällinen tehty sokerimassasta.

Pursotukset:
5 dl Flora vispiä
2 rkl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria
punaista karamelliväriä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti