sunnuntai 29. kesäkuuta 2014
Rakettikakku
Kakku on gluteeniton.
Pohja:
5 munaa
2½ dl sokeria
1 1/4 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 1/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele sekä jauhota gluteenittomilla jauhoilla irtopohjavuoka jonka halkaisija on 24cm. Paista kakkua 175 asteessa alatasolla 35 minuuttia.
Mansikkatäyte:
2½ dl mansikkakermaa
1 dl mansikkahilloa
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää hillo sekaan.
Vaniljatäyte:
2 dl Flora vispiä
1 prk vaniljarahkaa
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljarahka.
Kostutukseen käytin mansikkamehua.
Pursotukset:
3 dl Flora vispiä
2 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
Päällinen tehty sokerimassasta jota olen värjännyt pastaväreillä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti