7 munaa
2½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet varovasti sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija 26cm). Paista kakkua 175 asteessa alatasolla 40 minuuttia.
Kostutukseen appelsiinitäysmehua
Suklaamousse:
1 prk Flora vispiä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 muna
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
200 g maitosuklaata
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto. Vatkaa toisessa astiassa muna ja sokerit vaahdoksi ja yhdistä vaahdot keskenään. Lisää sulatettu suklaa.
Päällinen tehty valkoisesta sekä mustasta sokerimassasta. Lyyra valmistettu keltaisesta sokerimassasta ja päälle sivellelty kultajauhetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti